Vilinsko tkanje – večer pripovijedanja na 68. Splitskom ljetu

Članovi Društva hrvatskih pripovjedača 25. srpnja 2022. godine s početkom u 19:30 nastupaju na 68. Splitskom ljetu i to kao skupina od jedanaest pripovjedačica. Večer pripovijedanja pod imenom Vilinsko tkanje nagovještava prstohvat vilinske prašine i puno rječitog tkanja.

Ako je Split vaše prebivalište ili privremeno boravište 25. srpnja svratite do Galerije umjetnina Split i prepustite se umjetnosti pripovijedanja i čaroliji jedanaest pripovjedačica od kojih svaka u zajedničko platno upliće vlastitu nit.

Na 68. Splitskom ljetu nastupaju pripovjedačice:  Elizabeta Alković (Varaždin), Željana Buljat (Zadar), Sandra Goreta (Čavoglave), Sanja Grgina (Zadar), Martina Hranj (Varaždin), Andreja Krenek (Velika Gorica), Marijana Mrvoš (Zagreb), Jelena Premec (Koprivnica), Ivana Šalinović (Vrgorac), Ivana Zrilić (Zagreb) i Jasmina Žiljak Ilinčić (Split).

S nama u duhu su i naše kolege pripovjedači Aleksandar Bančić (Pula) i Ivanka Ferenčić Martinčić (Virje) koji zbog poslovnih obaveza ne mogu nastupati s nama.

Vidimo se u Splitu.

https://www.splitsko-ljeto.hr/