Prilika za novi izazov

Piše: Marijana Mrvoš

Drage kolege pripovjedači, pozivam vas na izazov. Pročitajte kako svoje pripovjedačko iskustvo možete obogatiti nečim što eventualno još niste probali.

Priče su vezivna tkiva našeg života. Priče nam govore o našem vanjskom okruženju, ali i o našem unutarnjem svijetu. Priče nam se događaju od trenutka kad se probudimo do trenutka kad idemo na počinak. Priče osim glasom prenosimo pokretom, dodirom, mirisom.

Udruženje azijskih pripovjedača sa sjedištem u Singapuru FEAST za kraj mjeseca travnja organizira razmjenu priča ili story swap na temu okoliša te kako promjene u okolišu utječu na nas kao pojedince, ali i na našu okolinu.

Stroy swap je besplatan, održava se 27. travnja 2022. g. s početkom u 19:30 (13:30 sati u Hrvatskoj) i za sudjelovanje, kao slušatelj ili pripovjedač, ne morate biti članovi FEASTa da biste sudjelovali.  

Osim kao slušatelj možete se prijaviti kao pripovjedač. Traže se priče koje traju do 9 minuta. Rok za podnošenje prijave je 18. travanj 2022. godine. Izuzetna prilika za učenje, rast i razvoj.

Razmislite. Prijavite se. Sudjelujte.

Registracija za story swap je: https://tinyurl.com/EcoTaleRegistration

Više o FEASTu na poveznici: https://www.feast-story.org/